Camajlie

Klippa mig

Kategori: Allmänt

Jag är trött på att håret bara hänger och slänger. Nu känns det slitet och tråkigt, som svinto i topparna. Har gjort en skojig grej där man kan prova kändisfrisyrer, kanske kan vara nåt. Undra om man ska färga också?

Jobbar

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat halva dagen. längtar hem till en varm lägenhet. Blir fredagsmys ikväll, med taco, och kanske lussebullar och julmust efteråt om jag orkar. Bara lite drygt en timme kvar på jobbet nu. Sen ut och pulsa i snön!

Nagellacksborttagning

Kategori: Allmänt

Den här ska vara jättebra och super smidig. Bara doppa ner fingret och vänta lite, sen ska allt, även glitterlack, vara borta! Ska prova när jag hittar den. Borde finnas på Kicks, Åhlens och liknande.

Hektisk tid

Kategori: Allmänt

Det har varit mycket nu senaste veckan. Det var skönt med lite goda nyheter nu, fick mitt tentaresultat och jag klarade den! Härligt! Ute snöar det och blåser för fullt. Ska iväg på på föreläsning snart sen ska jag sola och sen hem och pyssla lite och måla naglarna :) Ska slå en pling till både P och L också :)

Var på glöggprovarkväll igår, mycket trevlig. Massa folk jag inte sett på länge. Glöggen var jättegod, speciellt med pepparkakor till.

 

Redken

Kategori: Allmänt

Jag har fått hem ett paket med All Soft produkter som jag beställt från England, det blir ungefär halva priset mot vad det kostar i Sverige. Jag vill gå och tvätta håret nu! Har köpt ett nytt nagellack också, ska visa det när jag målat på.


 

Perfekt till vintern

Kategori: Allmänt


Ett presentpaket med olika småtuber med handkräm. Dom ser så fina ut!

Åker buss. Kallt som bara den. Ska bli skö...

Kategori: Allmänt

bild0260 (MMS)

Åker buss. Kallt som bara den. Ska bli skönt att krypa ner under täcket ikväll.

Efter en tung vecka träffade jag en tjej s...

Kategori: Allmänt

Efter en tung vecka träffade jag en tjej som gjort sina naglar, jättefint! Blev jättesugen, men jag kommer ihåg hur handikappad man känner sig i början. Men snyggt är det. Ska leta reda på ett billigt ställe och prova en gång. Ha en trevlig helg, jag ska jobba!

Regn,regn regn.

Kategori: Allmänt

Riktigt tråkigt väder ute idag. Har ingen lust att gå ut överhuvudtaget. Ska plugga lite och göra andra smågrejer som måste göras. Vill göra som Pauline och måla naglarna med superglittrigt nagellack från OPI.

På jobbet

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på jobbet, det är en rätt lugn dag idag. Längtar efter att få komma hem och titta på film, dricka glögg och äta pepparkakor. Eller så blir det en sista minuten resa till Dubai!!

Cool camel, härlig färg jag målade på igår...

Kategori: Allmänt

bild0257 (MMS)

Cool camel, härlig färg jag målade på igår. Ska snart iväg till jobbet.

Idag har jag varit och solat och ska hem o...

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit och solat och ska hem och skriva en filmanalys. Sen är det dags för fredagsmys! Ska måla naglarna i någon din färg, men jag har så svårt att bestämma mig för vilken. :-)

Det snöar!

Kategori: Allmänt

bild0252 (MMS)

Det snöar!

Snyggt

Kategori: AllmäntOm jag vore rik...

Ledig!

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig. Ska göra massa ärenden, tråkiga saker som att städa men jag ska åka till en kompis och klappa och gosa med hennes två kattungar! Ska bli jätteroligt, fast det haglar/regnar ute så det blir tjock jacka och stövlar. Ett litet tips också:
 

Nu är jag på väg till Filmhuset igen för a...

Kategori: Allmänt

Nu är jag på väg till Filmhuset igen för att kolla på en ny film. Hoppas den är bra! Sen är det lektion och körövning sen är den här dagen slut.

Cosmonova, där har jag tillbringat min dag...

Kategori: Allmänt

Cosmonova, där har jag tillbringat min dag. Slutar snart jobbet och då ska jag iväg till Sophia och få mat och vin och hjälpa till att flyttpacka lite. Imorgon blir det julstädning, jag är sugen på julpynt och en liten gran :-)

OPI Nagellack

Kategori: Allmänt

Här är lack från OPIs Burlesque kollektion:


Det här är dom glittriga, får flashbacks till lågstadiet. Men vill nog ha ändå :)Här är ett mini pack med mini flaskor,perfekt julklapp!Här är hela kollektionen, om dom bara inte vore så himla dyra, vill ju ha hälften!

Idag har jag tagit sovmorgon, ätit god fru...

Kategori: Allmänt

Idag har jag tagit sovmorgon, ätit god frukost, myst mer, varit på höst promenad med P, hittat ett gigantiskt löv, klappat en killing, klappat en katt, handlat och solat. Härlig dag!

Ny skolväska

Kategori: Allmänt

En sån här skolväska skulle sitta fint. Behöver en ny nu. Men får försöka hitta en billigare variant. Några tips?Har varit på filmhuset och tittat på stumfilm idag på morgonen. Efteråt han jag med min solning och nu sitter jag hemma och lägger upp studieplanering för nya kursen. När jag är klar ed det ska jag pyssla om mimg lite med ny färg på naglarna.