Camajlie

Nagellack

Kategori: AllmäntLängtar efter att få använda ljusa fina nagellack. Är fortfarande för tidigt tycker jag, så det blev ett mörkt från OPI idag. Har haft seminarie som gick bra och sen har jag pratat i telefonen resten :)
Bilden hittade jag hos http://columbine.freshnet.se/

Läser

Kategori: Allmänt

Idag blir det inte mycket gjort. Ska läsa ut en bok till på torsdag då vi ska ha seminarie. Hoppas jag hinner klart idag, för imorgon ska jag till Anna och klappa hennes katter! Är jag färdig idag kan jag stanna hela dagen imorgon :)

Jag längtar efter våren

Kategori: AllmäntNu är jag trött på januari, vill mest ha februari åtminstone. Då blir dagarna ljusare, jag kan hänga in min tråkiga dunjacka, börja med roliga färger på naglarna, ljusare färger på kläderna och få känna sig mindre instängd. Idag var första dagen tillbaka på jobbet, det var en konstig känsla. Skönt att pengar börjar rulla in igen, men ovant för att det var så längesen, men roligt att träffa endel. Väntar fortfarande på ett telefonsamtal som kan ändra på saker ockå, undra när det kommer!?

Ska fortsätta kolla på b-film på tv eller läsa lite i min bok.

Hörs senare!

Jag tycker om mitt jobb :-)

Kategori: Allmänt

bild0294 (MMS)

Jag tycker om mitt jobb :-)

På jobbet

Kategori: Allmänt

bild0293 (MMS)

På jobbet

Smycken från Cornelia

Kategori: AllmäntFinns på nelly.com men är lite dyra för min student ekonomi. Tänk när man har ett välbetalt heltidsjobb, eller har vunnit på lotto :)

2011-01-19

Kategori: AllmäntIdag har varit en hemma dag med lite plugg, slö surfande och lite dagdrömmande. Har tänkt att det här med att läsa inför varje föreläsning ska hålla i sig, hoppas det går bra, andra föreläsningen är imorgon. Bilden är från Fashion! på fotografiska som jag aldrig han gå på, men det ligger fortfarande fina bilder uppe på deras hemsida. Nu ska jag hitta på något gott att laga och sen blir det en kopp te.

Byredo Pulp

Kategori: Allmänt

Första föreläsningen

Kategori: Allmänt

 

 

Idag hade jag första föreläsningen på Mode i fransk och italiensk litteratur och kultur. Verkar vara en intressant kurs, läraren är engagerad och har kolla på lite annorlunda utlärningssätt.

Vårkänsla

Kategori: Allmänt

Min vecka.

Kategori: Allmänt

 

Min lediga vecka har varit fullspäckad med aktivitet. Har ätit lunch med P och A. Klippt mig, fixat naglarna, varit ute i skogen hos Sophia, suttit i soffan med en bok. Idag var jag på Corinne och färgade håret. Elink Kling var där och fixade sig inför Elle galan. Sofi Fahrman svängde förbi och i källaren var Nanne Grönvall. Elin och Sofi är två av de bloggar jag följer dagligen och även två  stora förebilder. Synd att man satt med ett helt paket folie i håret och inte kunde gått fram och hälsat... Jag vill också gå på Elle galan! Köpte mig en ny foundation istället, ska bli kul att testa. Nu ska jag packa inför Lisas examensfest i Kalmar imorgon.

Det glammiga livet:-)

Kategori: Allmänt

bild0279 (MMS)

Det glammiga livet:-)

Böcker, framtiden och just nu

Kategori: AllmäntHar suttit hela dagen med min hemtenta och film analys, jag är nästan helt färdig! Känns så skönt, nu kan jag börja leva mitt liv igen! Jag vill läsa böcker, flera högar med böcker, lyssna på musik, gå ut och gå och bara vara, baka, sova länge med gott samvete, ha på mig fina kläder, titta på film,resa, träffa kompisar, prata med kompisari telefon, börja på något nytt, ta reda på vad jag vill bli när jag blir stor. Det är så mycket jag vill göra än att sitta här just nu, men bara att håla ut till måndag, sen! Just frågan om vad jag ska bli när jag blir stor är något jag funderat på mycket men fortfarande inte kommit på, den är svår. Nu är det verkligen dags för sängen så jag orkar med det sista fixet imorgon.

Sov så gott!

Var är våren?

Kategori: Allmänt


Jag är så sugen på våren nu, men inte då. I Stockholm är det snöstorm. Och grått, trist och allmänt tråk väder. Tur man inte behöver gå ut, alltid något positivt med att sitta och skriva hemtenta. Nu ska jag fortsätta, har kommit en bra bit på väg, har inte fått den där stresspaniken än...
Vad ska ni hitta på idag?

coral och hot coral

Kategori: Allmänt

bild0278 (MMS)

coral och hot coral

Jag har fått paket!

Kategori: Allmänt

Nu har mitt paket från Kick.se kommit. Det var två nagellack från Isadora, dom kommer bli superfina till sommaren. Läppstift!?, har varit jättesugen på ett rött i typ ett år och nu tog jag tag i det. Och en ögonskuggepalett från Viva la Diva, det var ungefär 20 olika färger för en hundring, roligt att ha när man får lust och tid att sminka sig lite.


Bilder kommer lite senare idag tror jag. Nu ska jag återgå till att analysera relationen mellan film- och modeindustrin.

Beslutsångest

Kategori: AllmäntKan inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Det är en perfekt skolväska, man får plats med dator, böcker, block och massa fack att ha småsaker i. Och den är på rea, halva priset! Men vilken färg ska jag ha? Hjälp!

Filippa K

Kategori: AllmäntSmashbox vår kollektion 2011

Kategori: AllmäntJag sitter hemma och pluggar och skriver och analyserar dygnet runt känns det som. När jag har mina små pauser så surfar jag runt och titta vad jag hittade, smashbox nya vårkollektion. Det är ögonskuggor som inte ser sådär jätte annorlunda ut, men några ser fina ut. Rouget verkar vara i kräm form och det är jag nyfiken på. Sen är det eyeliner i puderformat?? och någonslags glitter roll-on, känns väldigt skeptiskt och barnkalas... Men jag ska kolla lite närmare när det kommer ut iaf. Dom har gjort fina produktbilder med olika färg teman, ska finnas steg för steg instruktioner på deras hemsida. När jag är färdig ska jag kolla närmare på det också!

Nu är det tillbaka till alla artiklar och böcker.