Camajlie

Escada Taj sunset

Kategori: Allmänt


Så här luktar sommar!

Nya snyggingar!

Kategori: Allmänt

bild0328 (MMS)

Nya snyggingar!

Ska använda min te robot och titta på lite...

Kategori: Allmänt

bild0327 (MMS)

Ska använda min te robot och titta på lite tvserier och läsa mina bloggar. Sen ska jag uppdatera mig med mina vänner :-)

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer. S...

Kategori: Allmänt

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer. Sitter på tåget från Karlstad och tänker. Tankarna springer verkligen iväg när man har tid över. Kan konstatera att min fantasi är det inget fel på. Har fantiserat om mitt drömliv. Skönt att kunna vara spontan ibland. :-)

Årets första jordgubbar!

Kategori: Allmänt

bild0319 (MMS)

Årets första jordgubbar!

Sitter på ett tåg till Karlstad och lyssna...

Kategori: Allmänt

bild0317 (MMS)

Sitter på ett tåg till Karlstad och lyssnar på Lykke Li. Härligt!

Jag har varit spontan!

Kategori: AllmäntIdag har jag lämnat in en uppgift till skolan, efter det en lååångt och meningslös runda på stan. När jag kom hem blev jag lite små spontan, var bara tvungen att tänka en liten stund. I morgon åker jag till Karlstad! Hoppas bara det löser sig med att jag kan gå tidigare från jobbet... När jag packade märkte jag hur mycket vinterkläder jag har, koftor, långärmat och stickat. Jag vill ha vår och sommar så jag kan dra på mig shorts och klänningar.

Fynd i garderoben! Blev inspirerad av P oc...

Kategori: Allmänt

bild0310 (MMS)

Fynd i garderoben! Blev inspirerad av P och letade fram ett par skor jag hade glömt nästan. Nu behöver jag inte beställa från Nelly.

Gårdagens nöje.

Kategori: Allmänt

bild0308 (MMS)

Gårdagens nöje.

Pluggar

Kategori: Allmänt
Sitter för tillfället och skriver en ny uppgift till kursen. Ska in nu på torsdag. Lämnade in den förra igår. Har inte en ledig dag känns det som. När den här är inlämnad blir det förhoppningsvis lite lungare ett tag. Saknar alla mina vänner hemskt mycket, det är inte samma sak att prata över telefon som at träffas för att ta en fika. Jag ska försöka lägga in ett besök nere i dom småländska skogarna och i Karlstad så fort det går!
Saknar er!

Överraskning!

Kategori: Allmänt

bild0304 (MMS)

Överraskning!

Kärlek på jobbet

Kategori: Allmänt

bild0302 (MMS)

Kärlek på jobbet

Dricker vin, spelar TP och nu är det dags ...

Kategori: Allmänt

bild0300 (MMS)

Dricker vin, spelar TP och nu är det dags för sing star. Med underbara grannarna :-)

GAP på eleven.se

Kategori: AllmäntBilligt och fina flaskor. Undrar om dom luktar lika gott? Finns på eleven.se

Sommar!

Kategori: Allmänt

bild0298 (MMS)

Sommar!

Hard work

Kategori: Allmänt

Just nu har jag väldigt mycket som står på mitt schema både med skola, jobb och fritiden som blir över. I skolan är det två inlämningar innan måndag, en till i veckan som kommer och till den har jag en stooor hög med böcker som ska läsas. Sen har jag tydligen tänkt att jag hinner med att jobba lite också, undra hur detta ska gå... Den lilla fritiden som blir över har jag ägnat åt matlagning, städning och drömmar om våren och sommaren. Är sugen på att sitta på uteserveringar och dricka rosevin, sitta på en filt i en park och sola i bara shorts och linne, gå barfota i gräset. Underbart! Är lite sugen på nya parfymer till sommaren/ våren. Shewood låter härlig och ser fin ut :)

Elin Kling för HM

Kategori: Allmänt

Idag släpptes Elin Klings kollektion för HM och jag sitter hemma och pluggar. :( Vem vet, det kanske blir tid över imorgon att gå och kolla, om det finns något kvar. veckan har varit väldigt lugn, har mest pluggat. Men igår var jag hos en kompis och klappade hennes katter.