Camajlie

Best friends <3

Kategori: AllmäntJag är så glad att jag har mina vänner, även om vi inte ses så ofta men prata desto mer på mobilen så känns det skönt att veta att jag har er! Längtar till sommaren och hoppas vi kan hitta på mycket galenheter! 

20110330

Kategori: Allmänt

Har varit mycket som hänt på senaste tiden, tenta, grupparbete och jobb. Nu är det bara grupparbete som snart är avklarat och lite jobb. Har varit inne och surfat lite och hittat massa fina saker, fick tips om sidor med snygga skor och väskor, livsfarligt!! Har sett en rolig sak som för tankarna till gnuggisar och tuggummitatueringar, man kan köpa snygga fejk tatueringar på lite olika ställen, t.ex. jfr.se, och jag är super sugen på att beställa! Skulle aldrig våga tatuera mig på riktigt, ontontont!!

Fredags kväll :-)

Kategori: Allmänt

bild0359 (MMS)

Fredags kväll :-)

Bilden Alla?? Pratar om.....

Kategori: Allmänt

Nya smycken. En stel halsring, två ear cuf...

Kategori: Allmänt

bild0358 (MMS)

Nya smycken. En stel halsring, två ear cuffs och ett långt fjäder örhänge.

20110325

Kategori: Allmänt

Idag blåser det nästan storm här utanför. Men solen skiner, det är varmt när det inte blåser och dom har börjat sopa bort allt grus :) Har fått paket som jag beställde när jag hade mina pluggpauser i förra veckan. Ska lägga upp en bild strax. Ska återgå till lite marknadsföring och konsumtions böcker. Har laddat upp med filmer inför kvällen, gamla klassiker från när jag var yngre, Femte elementet och Cruel Intentions.

Nya lack i samlingen. 3 rosa från china gl...

Kategori: Allmänt

bild0356 (MMS)

Nya lack i samlingen. 3 rosa från china glaze, ett begie och ett till begie nude från opi. Ska lacka både tår och fingrar imorgon.

Ny ring!

Kategori: Allmänt

Står på jobbet. Det har precis börjat snöa...

Kategori: Allmänt

bild0346 (MMS)

Står på jobbet. Det har precis börjat snöa... Längtar hem till en varm säng.

Föreläsaren på kursen är helt underbart ro...

Kategori: Allmänt

Föreläsaren på kursen är helt underbart rolig! Skrattar och fnissar som aldrig förr :-)

Ny kurs. Konsumtion och marknadsföring. Sk...

Kategori: Allmänt

bild0342 (MMS)

Ny kurs. Konsumtion och marknadsföring. Ska bli intressant.

20110315

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ute och gått i solen. Hur härligt som helst! Gick bara en liten sväng men det slutade med 45 minuter och känslan efteråt är så härlig. Ska bli skönt att kunna börja med promenader och ut och springa igen nu när snön snart är borta. Körde även ett yogapass med Jillian från Biggest loser, hon verkar träna det mesta. Det känns alltid som att våren är början på ett nytt kapitel, där man alltid lovar förändring med träning, kost och stressa mindre och plugga mer. Får se hur det går med det, motivationen finns där iallafall. Har sett massa snygga saker jag tänkte visa allt eftersom. Nu ska jag spendera resten av dagen med att fylla på min ipod med nya låtar, läsa en vanlig bok, dricka te och ta en lång dusch och pyssla om mig lite med en ansiktsmask och tända ljus. Ha en underbar dag!

Nu är det tenta dags. Om några timmar är j...

Kategori: Allmänt

Nu är det tenta dags. Om några timmar är jag fri för ett kort tag :-) ska ut och njuta av solen i eftermiddag!

Nu är jag på väg till kompisar för att tit...

Kategori: Allmänt

Nu är jag på väg till kompisar för att titta på melodifestivalen. Skönt att få komma ut lite, händer ju inte när man tentapluggar. Vad ska ni göra ikväll?

Klar för dagen

Kategori: Allmänt

Nu är jag klar för dagen med plugg tror jag. Väntar på att P ska komma hem med sushi från Itamae, mumsmums! Det farliga med att sitta hemma och plugga är att man hittar så mycket fina saker på olika sidor när man har paus. Vet inte hur mycket skor, väskor, smycken och kläder jag sett som jag vill köpa. Men har varit lite duktig och inte gått bananas, men någon liten sak har jag ändå klickat efter. Det är ju så roligt att få paket och inte bara räkningar :) Hoppas paketen kommer i veckan nu, några olika blir det, bland annat kurslitteratur till nästa kurs för nästan 700:-, det är det dyraste jag klickat hem och det tråkigaste... Hoppas sushin kommer snart, är superhungrig!Så söt :)

Sitter fortfarande och pluggar. Har haft l...

Kategori: Allmänt

bild0338 (MMS)

Sitter fortfarande och pluggar. Har haft lite snabb besök av Lisa, mycket trevligt speciellt när man får semlor :-)

Sitter fortfarande och pluggar. Har haft l...

Kategori: Allmänt

bild0338 (MMS)

Sitter fortfarande och pluggar. Har haft lite snabb besök av Lisa, mycket trevligt speciellt när man får semlor :-)

Ny kräm?

Kategori: Allmänt

Våren är påväg, värmen och solen lika så, men min hud är torrare och mer irriterad än på hela vintern. Har just nu inget som hjälper och hittade passande nog ett inlägg om en kräm som ska vara helt underbar och göra underverk med huden, och den ska desutim vara både naturlig och billig! A-creme heter den och på deras hemsida http://www.a-creme.com/ kan man just nu betsälla gratis prov! Hoppas detta kan vara räddaren i nöden!

50 böcker på ett år

Kategori: AllmäntNu mitt i tentapluggandet har jag fått en utmaning av en kompis: att läsa 50 böcker på ett år, ungefär en i veckan. Låter superroligt, undra om kurslitteratur räknas, i såfall ligger jag bra till! Ska fundera på vilka böcker jag läst i år och hur jag ligger till. Tror minsan att jag ska räkna med kurslitteratur, jag pluggar ju och det är böcker.. Tror det är vecka 10 nu... Återkommer senare med någonslags lista, vore roligt om fler hakade på!

Är mer sugen på att måla nytt nagellack än...

Kategori: Allmänt

bild0337 (MMS)

Är mer sugen på att måla nytt nagellack än att läsa mina böcker just nu.

Detta sysselsätter jag mig med nu. Tentapl...

Kategori: Allmänt

bild0336 (MMS)

Detta sysselsätter jag mig med nu. Tentaplugg.

Har varit och ätit på Itamae sushi. Den go...

Kategori: Allmänt

bild0335 (MMS)

Har varit och ätit på Itamae sushi. Den godaste sushi jag nånsin ätit! Nu är jag hemma och njuter av ett glas rött för att orka med sista dagen på sportlovet på Nrm. God kväll!

På väg hem från filminspelning på stadshus...

Kategori: Allmänt

På väg hem från filminspelning på stadshuset. Trött men mycket glad. Tack för det Ivan och Sophia :-)

Iväg på äventyr på stadshuset!

Kategori: Allmänt

bild0333 (MMS)

Iväg på äventyr på stadshuset!