Camajlie

Vill ha!

Kategori: Allmänt



MAC Beauties play it cool eyeshadow palette:
Silverwear, Hold my gaze, To the ball

Altered state, Magic moor, Heather belles

På jobbet

Kategori: Allmänt

Jaha, det var den julen det. Har legat hemma i snart tre veckor och hostat och hostat. Fick tillslut lite ordentlig hostmedicin så det är på bättringsvägen tror jag. Det blev en väldigt lugn jul, ingen utgång men lite besök fick jag. Har jobbat förfullt i mellandagarna och ska jobba på nyårsafton också. Kvällen blir lugn den också med middag och champagne. Gott nytt år på er!

All that glitters...

Kategori: Allmänt

 

Dessa två pryder mina naglar nu. Det till höger har jag under och sen har jag försökt göra ett snyggt fading mönster uppifrån och ner. Gick sådär. Nu sitter jag occh samlar mig för att gå ner på stan och köpa julklappar och så har jag fått en tid hos vårdcentralen/närakuten också. Nu kanske äntligen jag kan få hjälp.

Juldagsklänningen

Kategori: Allmänt



Den här liknar min klänning jag har tänkta att ha, fast mindre genomskinlig... Hoppas jag blir frisk till jag åker hem, feber är tillbaks nu och jag vill inte missa mer roligheter i december, vill hinna hälsa på alla och göra allt jag tänkt när jag är hemma. Har målat naglarna idag så lite julkänsla har jag. Imorgon blir det mycket att göra, hoppas jag orkar mig igenom hela dagen bara. Nu ska jag tillbaks till Gilmore girls och kanske äta nåt.

Smycken från Johannan

Kategori: Allmänt

Kollade runt lite och läste att accessora hade fått in nya grejer, bland annat dom här fina som jag vill ha från Johannan. Perfekt som julklapp, det är inte försent att skicka efter därifrån än och få det innan julafton tydligen. Tomten, jag önskar mig dom här! Nä, nu ska jag forsätta kolla på Gilmore girls. Ikväll blir det mys med ljus, pepparkakor och ett nytt spel som är som TP, fast inte riktigt.




Acqua di gioia

Kategori: Allmänt

Jag har luktat på den här och den är underbar, hade helt glömt bort den, hade varit perfekt att önska sig i julklapp. SItter och tittar på film nu, har hunnit med ett par stycken under min sjukvecka. Jättekonstigt att vara sjuk så här länge, det har jag inte varit sen gymnasiet när man var sjuk varje lov. Men idag har jag inte varit själv, så det har varit supermysigt! Har tänt mitt kanelljus och kokat en kopp me honugnsvatten. Ha en trevlig kväll!



Duschat

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis duschat, känner mig lite friskare. Använder för närvarande Moyana Corigans produkter. White linen, som luktar nytvättat, tvål och fräscht och Strawberry cupcake, som luktar jordgubb och godis! Ska smörja in mig med white linen body smoothie nu, härligt!

Det blir film för hela slanten ikväll, några tips på vad man inte får missa?

 



Här är hela nya kollektionen tror jag.

Oglammig

Kategori: Allmänt



Idag är jag fortfarande sjuk. Känner mig så oglammig så jag lägger in en glammig bild istället. Det har kommit massor med snö här, ungefär en decimeter. Har en liten koltrast som sitter på min balkong, kanske skulle lägga ut lite mat. Det kommer inte bli mycket gjort idag, ska ringa lite samtal, städa och diska lite och dricka massa läskig hostmedicin. Det är verkligen tråkigt att va sjuk själv, kanske ska smitta någon :) Hittade en snygg bild på hur man kan fixa naglarna, något att göra inför jul.

Fortfarande sjuk

Kategori: Allmänt



Såhär skulle jag vilja gå klädd idag, men är fortfarande sjuk, så det blir tråkigta myskläder. Har målat naglarna iaf. Missar en kompis fina diplomerings cermoni på stadshuset, trist, men jag kan inte sitta där och hosta. Ska dricka lite te med honung och se om det blir lite bättre. Ha en bra dag!

Innehållet i mitt paket

Kategori: Allmänt

Här kommer bilder på vilka nagellack jag fick i mitt paket. Essie Winter collection med Going incognito, ett grönt härligt lite juligt lack. Hot coco, grå/beige varmt, som varm choklad. Silken cord ett härligt rött, lite åt korall hållet, super fint. Och masquerade belle mörkt, varmt lila lack, super fint också.
Sen ett till Essie lack, Luxedo, mörkt,mörkt lila. Det har jag målat naglarna med nu. Skitsnyggt!

OPI lacken är Tease-y does it, ett mörk lila, fast mer kallt lack med glitter i, inte stort glitter utan mer skimmer. Nästa är Ali's big break, ett härlligt godis rött/rosa lack med glitter/skimmer i. Vill bara äta upp det! Dom andra två fick jag i en presentförpackning där det ingick en liten sminkbag. Girls love gold hette settet, innehöll Rising star, det guldiga lacket. Superhärligt lack med skimmer i som är en mörkare nyans av guld, härligt. Det andra lacket var Bring on the bling, ett glitter lack som man kan ha över det andra, eller själv. Det är guldglitter  med kallare inslag, lite grönt i tror jag. har redan innan ett annat glitter lack som jag tycker är så fint så jag var tvungen att skaffa mig det här också.

 

Jag beställde allt från BeautyBay, det tog sin lilla tid men tillslut så kom det.

 




Paket

Kategori: Allmänt

Äntligen har mitt oaket kommit! Det var massa olika nagellack i fina färger från OPI och Essie. Ska lägga upp bilder snart. Nu ska jag fortsätta vara sjuk och krypa ner. Hoppas det går över snart. Ska måla naglarna imorgon :) Sov så gott!

Sjuk

Kategori: Allmänt



Det började igår, när jag kom hem efter jobbet låg jag med feberfrossa hela kvällen och natten. Mår lite bättre nu, febern är nästan över. Nu mår jag bara allmän skit. Skönt att ligga i sängen bara. Ska försöka äta nåt och sen återgå till sängen. Hoppas ni har en bättre dag.

Sugen!

Kategori: Allmänt

Jag vill dansa! Längtar efter att få klä upp mig och hitta nåt att ha på mig och bara gå ut med alla mina vänner och dansa hela natten till galen musik. När klockan blir för mycket åker skorna av och man går barfota hem och ser solen gå upp igen. Längtar lite till sommaren. Men julen är också mysig, det jobbiga är julklapparna, har fortfarande inte köpt en enda... HJÄLP mig! Vad hittar man på? Jaja... En bild som ser ut som precis en såndär härlig utekväll där allt bara är skratt och skoj.

Har äntligen fått tid!

Kategori: Allmänt

Nästa vecka har jag fått tid att fixa mina naglar, ska bli en förlängning/förstärkning, antagligen i naturell eller fransk stil, det är diskretas och funkar till allt. Vad som skulle vara häftigt, i ungefär en dag tills jag tröttnade vore det här:



Dom ljusa är ju fina och diskreta, lila och guld vore också snyggt. Rött med guldkant inför jul kanske? Är förövrigt jätte sugen på ett guldlack, väntar fortfarande på mitt paket med bla. ett lack i guld, fast mer åt brons hållet. Nu ser naglarna ut som hej kom och hjälp, då är det inte roligt att måla dom ens. Snaaart får jag dom i ordning!

Ny OPI kollektion

Kategori: Allmänt

Nya kollektionen från OPI har börjat synas på internet, jag tycker att Burlesque kollektionen precis kom ut. Färgerna inspirerades av Texas, den är väldigt sommrig och inget jag är sugen på nu alls. Tillsammans ser jag inget jag blir intresserad av, men var för sig kanske man kan hitta nåt.

 

 



Det som verkar lite intressant är det nude färgade, dom ljusa blå och en cool kombination av de röda/orangea. Tror det kommer bli supersnyggt till sommaren med naglar i olika orangea/korall/röda färger.

Dior couture spring 2007

Kategori: Allmänt

Så här ser det ut på campus.

Kategori: Allmänt

bild0268 (MMS)

Så här ser det ut på campus.

Pluggdag

Kategori: Allmänt

Idag är det skola och plugg för hela slanten. Föreläsningarna vi har haft har varit av blandad kvalitet, men de senaste har varit riktigt intressanta. Ikväll när jag kommer hem igen ska jag tända mitt ljus och sitta och njuta!

Gossip girl

Kategori: Allmänt



Så här skulle jag vilja vara klädd idag. Istället blir det tjocka tröjor och jeans. Har lektion idag, ska bli spännande. Sen ska jag iväg och sola och sen är det dags för lucia träning med kören. Ska försöka komma på vad jag ska köpa för julklappar också.
Dags att gå till skolan!

Funderar

Kategori: Allmänt

Har varit och handlat julgrejer på plantag...

Kategori: Allmänt

bild0263 (MMS)

Har varit och handlat julgrejer på plantagen. Nu ska det bli fint hemma!