Camajlie

Påsk

Kategori: Allmänt

Har ni firat nåt, ska ni fira nåt? Jag firar med att jobba hela påskhelgen från skärtorsdag till annandag påsk. Kommer klirra fint i pengavalvet sen. Lite jobbigt att sitta inne hela dagarna när man bara vill ut i solen och promenera, leka och sova. Sitter och pluggar efter jobbet, det går sådär, motivationen är inte på topp, har tusen andra saker att tänka på och en hel hög med roliga böcker jag vill läsa. Men på tisdag!
Kunde inte somna igår så jag läste ut en bok, det går lite trögt med 50 böcker på ett år, men kommer nog ta igen det under sommaren...

1. Ghost town
2. Clockwork angel
3. Fallen
4. Evermore
5. Crescendo v10
6. Dream worlds(kl)
7. Fashionology
8. Paris fashion
9. Reconstructing Italian fashion
10. A discovery of witches
11. Märken och människor
12. Marknadsföring-kort och gott
13. Konsumtion
14. The Magicians

Räknas det om man läser om samma bok en gång till förresten??
Har även börjat på två nya böcker, en kurslitteratur: Fashion under fascism, låter inte jätte lockande. Och en nöjesläsnings bok: Gargoylen, som måste bli utläst till den 2 maj då den ska lämnas tillbaks.
Är väldigt sugen på att köpa kryddor och blommor till balkongen också, det är ett nytt intresse som är super roligt och mysigt att pilla med under våren och sommaren. Ska faktiskt få en chiliplanta av en arbetskamrat :) Hoppas den blir lika fin som bilden!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: